Όλα καλούδια της εποχής. Χρώματα και αρώματα απο τον Χολομώντα.
Τόσο κοντά στη Θεσσαλονίκη και τόσο όμορφα.
Η νέα τρέλλα ...
και η σουσούρα, απο την οποία γίνεται το σουσουρίσιο μέλι, ιδιαίτερα γνωστό στην Χαλκιδική.
Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Γεύση απο κατσικίσιο τυράκι
Επίσκεψη στο τυροκομείο της Νικολέττας και του Δημήτρη , επάνω στην κορυφογραμμή που βλέπει και απο τις δυο πλευρές του νησιού. Ολόφρεσκο...
-
Metelkova City Από την εποχή της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας υπήρχαν εδώ στρατώνες και μια φυλακή. Σήμερα είναι ένα εναλλακτικό πολιτισ...
-
Περιστερά ένα βήμα από τη Θεσσαλονίκη σας περιμένουν η ιστορία...
-
Οι δαμασκηνιές παντού πολυφορτωμένες και ήδη μαζεμένες . Η πιο συχνή χρήση των καρπών της : η slivovica , το εθνικό ποτό της Σερβίας . ...
4 σχόλια:
πανεμορφη η φυση αποτυπωμενη στις φωτογραφιες σου!
καλη επιτυχια στο Θεατρικο σας και σημερα...ισως ερθω.
Τακτική πλέον και εγώ στη σελίδα σου Κλαίρη, ταξίδεψέ μας.
Πολύμνια!
Πάλι στα καλύτερα ήσουν Κλαίρη!
Φετος, δυστυχώς, δεν βρήκα με τίποτα μέλι σουσούρας, το ψάχνω παντα για τα παιδιά, αλλα είναι δυσευρετο το άτιμο
Aυτά τα γαλάζια κρινάκια.. περίεργα χρώματα που δίνει κατά εποχές η φύση.. Ροζ την άνοιξη και το καλοκαίρι, κίτρινα το φθινόπωρο, γαλάζια έπειτα και τέλος λευκά κρινάκια!
Τα απολαμβάνω στο Σχοινιά και φοβάμαι την οικολογική ανισορροπία που έρχεται με την επέκταση και την ανοικοδόμηση εκεί..
Δημοσίευση σχολίου