Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Θεατρικό διήμερο

Aπο το δελτίο τύπου του ραδιοφώνου του Άργους Ορεστικού:

Θεατρικό διήμερο διοργανώνεται στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου. Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και ώρα 9μμ η θεατρική παρέα του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού παρουσιάζει την παράσταση "κραυγές και ψίθυροι παιδιών" ενώ το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και ώρα 6μμ η ομάδα καθηγητών Ν. Θεσσαλονίκης "Η παιδεία τέχνας ... κατεργάζεται" παρουσιάζει το έργο του Ν. Τσιφόρου "Όμορφη Θεσσαλονίκη".

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. ΚαστοριάςΣτα πλαίσια αυτού του διήμερου η ομάδα μας παρουσίασε για τρίτη και τελαυταία φορά την παράσταση
"Όμορφη Θεσσαλονίκη". Στον εξαιρετικό νέο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου του Άργους Ορεστικού, με την αμέριστη βοήθεια και απαράμιλη φιλοξενία όλων των ανθρώπων που εμπλέκονται με την τοπική θεατρική ομάδα.
Αρχικά παρακολουθήσαμε την δική τους παράσταση "Κραυγές και ψίθυροι παιδιών".
Ηθοποιοί μαθητές και φοιτητές, ερασιτέχνες μεν ,επαγγελματική δουλειά δε. Σκηνοθέτης και ψυχή της ομάδας η Αργυρώ, με πάθος και αγάπη για το θέατρο. Όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές καθηγητές, φοιτητές που λατρεύουν αυτό που κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ γι αυτό που κάνουν και προσφέρουν στον εκεί και πανταχού κόσμο που αγαπά το θέατρο. Καλή συνέχεια σε όλους...

Στη συνέχεια , χθες το απόγευμα , δώσαμε κι εμεις τη δική μας παράσταση μπροστά σε εξαιρετικό κοινό και με πολύ καλές συνθήκες.Έκλεισε λοιπόν κι αυτός ο κύκλοςμε μια δουλειά που την χαρήκαμε ιδιαίτερα ,γιατί συμμετείχαμε όλοι πολύ δημιουργικά. Καλή συνέχεια στην ομάδα μας σε ότι συναποφασίσουμε για το μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: