Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008

Cafe Tortoni

Για όλα , έρχεται η ώρα .


Το μότο μου εδώ και αρκετό καιρό βρίσκει πάντα εφαρμογή και επιβεβαιώνεται.

Μια που άρχισα πάλι να ξυπνάω αξημέρωτα, βρήκα την ευκαιρία να αντιγράψω τις φωτογραφίες απο Αργεντινή στον καινούργιο εξωτερικό δίσκο - my book. Kαι άρχισα να τακτοποιώ σε φακέλους τα βίντεο και παράλληλα να τα βλέπω και να τα ξαναζώ.

Και αρχίζω τις προσπάθειες για αναρτήσεις των μικρών βίντεο που τραβούσα με την μηχανή μου και ας ευχηθώ καλή επιτυχία που δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν είχα.

Ας με βοηθήσει όποιος μπορεί για το πως είναι ευκολότερο να ανεβάζω βίντεο.Και θέλω να ξεκινήσω με το πρόγραμμα στο Cafe Tortoni ,

ένα απο τα καλύτερα της πόλης μια που είναι χώρος με μεγάλη παράδοση και με είσοδο λογική . Υπάρχουν δύο σκηνές με διαφορετικό εναλασσόμενο πρόγραμμα, προσεγμένο για τουρίστες εγχώριους και αλλοδαπούς. Λειτουργεί βέβαια και σχολή εκμάθησης χορού Tango όπως σε πάρα πολλά σημεία της πόλης. Το tango το έχουν αναγάγει σε εθνικό προϊόν , ομολογουμένως πολύ προσοδοφόρο. Μέχρι και ειδικό περιοδικό με οτιδήποτε αφορά το θέμα , ακόμη και ενοικίαση δωματίων- διαμερισμάτων για όσο καιρό διαρκούν τα μαθήματα εκμάθησης .

Ωραίος καφές με churros, αλμυρούτσικη ζύμη πασπαλισμένη με ζαχαρίτσα. Μιαμ, καλό.Και το εσωτερικό του , πανέμορφο και πάντα γεμάτο . Περίμενα τουλάχιστον 15 λεπτά στην ουρά για να μπω και να απολαύσω τον παραπάνω καφέ και βέβαια να νιώσω τον αέρα του χώρου με την μακραίωνη ιστορία.Και η είσοδοσς για το βραδινό πρόγαμμα του tango.


Μικρή σκηνή , αλλά θαυμαστό πρόγραμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: