Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008

Mar del PlataΠαρ ότι πέρασαν πολλές μέρες απο τότε που γύρισα απο Αργεντινή, που και που κοιτάζω τις φωτογραφίες , αταξινόμητες ακόμη- και ποιός ξέρει πότε θα γίνει και αυτή η δουλειά!!!

Και να , τώρα δα μου γεννήθηκε η επιθυμία να σηκώσω στον εξαιρετικό βοριά που λυσσομανάει έξω, μερικές απο τις φωτογραφίες που έβγαλα στην Mar del Plata, καλοκαιρινό θέρετρο , 400χιλ. νότια του Β.Α.
Φτάνοντας εκεί το κρύο ήταν τσουχτερό , ίσως και περισσότερο απο ότι στην Παταγωνία. Στη συνέχεια ή το συνήθισα ή μάλλον μετριάστηκε.Βόλτα στο λιμάνι με τα χαρακτηριστικά ψαροκάικα, που μόνο για αυτές τις λιμανίσιες εικόνες πήγα δυο φορές .Να και η αλόη , σε κατάσταση ανθοφορίας και πλήρους ευφορίας!!

Η πόλη διαθέτει και ένα καταπληκτικό Μουσείο της Θάλασσας , με πάνω από 30000 είδη κοχυλιών, οστράκων και άλλων θαλασσινών θαυμάτων απο όλα τα πέρατα του κόσμου τούτου.3 σχόλια:

Maria είπε...

Θαύμα!!!!!!!!!!Κάθε φορά που έχω τις μαύρες μου ανοίγω το blog σου και χαζεύω.Νασαι καλά.Μαρία.

Juanita La Quejica είπε...

Είχα ακούσει αλλά δεν είχα δει... πώς να είναι άραγε τους καλοκαιρινούς τους μήνες; Μάλλον υπερβολικά γεμάτο από κόσμο ε;

claire είπε...

Αν κρίνω από τα δικά μου γούστα, μάλλον δεν θα σ αρέσει καθόλου αυτό που συμβαίνει.Κοσμοπλημμύρα . Απο 600000 μόνιμους κατοίκους δεκαπλασιάζεται στην θερινή περίοδο. Μακριά παναγιά μου ...