Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

La pariilla-Κοινώς ψησταριά


Με απλά λόγια, το αργεντίνικο κρέας είναι εξαιρετικό!
Είναι το ότι τα ζώα είναι ελευθέρας βοσκής,




ο τρόπος κοπής,




η μαστοριά στο ψήσιμο,



Όλα μαζί , δίνουν το καταπληκτικό αποτέλεσμα.
Το παρακάτω μαγαζί , Siga la vaca, ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ, θεωρείται απο τις καλύτερες ψησταρίες. Πληρώνεις 50 πεσος και πίνοντας μέχρι ένα λίτρο μπύρα και τρώγοντας κρέας σε ανεξέλεγκτες ποσότητες ,μέχρι η χοληστερίνη σου να χτυπήσει κόκκινο. Τότε σε μεταφέρουν 4 έξω απο το μαγαζί και να εναποθέτουν όπως τον νεαρό , μέχρι να χωνέψει.


Την απορία βέβαια συνεχίζω να την έχω. Σε τι επίπεδα είναι η καλή και η κακή τους χολιστερίνη και τι κάνουν άραγε οι vegeterians, αν βέβαια υπάρχουν .
Το μόνο που νοστάλγησα ήταν τα λαδερά φαγάκια μας, στα οποία επιδίδομαι ευλαβικά αυτές τις μέρες.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάμε μια βόλτα σε ένα οποιοδήποτε σέρβικο χωριό

    Οι δαμασκηνιές παντού πολυφορτωμένες και ήδη μαζεμένες .  Η πιο συχνή χρήση των καρπών της : η slivovica , το εθνικό ποτό της Σερβίας . ...