Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Και λιγες φωτογραφιες απο καταρρακτες















Την πρωτη μερα εγινε η περιηγηση της διαδρομης στην Αργεντινη, οπου ανηκει και το 70% του υδατινου αυτου πλουτου.Διαδρομη αρχικα με τα ποδια, για την πρωτη επαφη, που φυσικα με αφησε αφωνη. Πληθος καταρρακτων , ο καθενας με το ονοματακι του και την ομορφια του!!!!

Στη συνεχεια με τρενο, διαδρομουλα 1200μ. για να φτασουμε σε πασαρελλες απο τις οποιες διασχιζοντας τον ποταμο φτασαμε στο υπερθεαμα της περιοχης, το Λαρυγκι του Διαβολου!

Εκει πια μειναμε ολοι με ανοικτο το στομα. Απιστευτη ποσοτητα νερου,ορμης ,ηχου!!! Δεν μπορω να μεταφερω εδω αυτη την μεγαλοπρεπεια της φυσης στην οποια απλα υποκλινομαι.Και βεβαια μετα επελεξα σαν εξτρα δραστηριοτητα την μεγαλη περιπετεια, που δεν ειναι τιποτε αλλο απο το να μπεις σε φουσκωτο με δυο τεραστιες μηχανες των 500 και να προσεγγισουμε τους καταρακτες. Απιθανη εμπειρια , δεν θα την εχανα με τιποτε, ασχετα που στο πρωτο μπουγελο δεν ηξερα απο που μου ερχοταν, ενιωσα στιγμιαια να μου κοβεται η ανασα, μετα απο δευτερολεπτα ξανα. Εννοειται μουσκεμα , τα παντα.... Και μια και δεν μας εφτασε αυτο, σε λιγο κατω απο τον επομενο , ετσι για τη δροσουλα...Απλα , υπεροχα. Δεν εβγαλα φωτο, ολα τα πραγματα μας ηταν σε πλαστικο σακιδιο, καλα κλεισμενα .
και βεβαια τα ρουχα μας βρεγμενα πατοκορφα μεχρι να παμε στα ξενοδοχεια μας.
Ηταν τελεια.

3 σχόλια:

θοδωρής είπε...

Τώρα αν εγώ σου γράψω ότι ζηλεύω αφάνταστα θα είναι μάλλον περιττό... Τελοσπάντων, σε διαβάζουμε καθημερινά κι έτσι παίρνουμε ένα μικρό μερίδιο από τη μαγεία που βιώνεις.

Φιλιά από Μαρία και Κατερίνα,

θ

Χριστίνα (lbt) είπε...

Και γω ζηλεύω!!! Φανταστικές φωτογραφίες απ'τους καταρράκτες, τις έχω αποθηκεύσει στο pc (και ευχαριστούμε που τις ανεβαζεις σε μεγάλη ανάλυση)
Μας μεταφέρεις εκεί με τα ταξίδια σου. Να σαι καλά!

Juanita La Quejica είπε...

Υπέροχες και οι φωτογραφίες και η "αναμετάδοση" του ταξιδιού σου!

Πάμε μια βόλτα σε ένα οποιοδήποτε σέρβικο χωριό

    Οι δαμασκηνιές παντού πολυφορτωμένες και ήδη μαζεμένες .  Η πιο συχνή χρήση των καρπών της : η slivovica , το εθνικό ποτό της Σερβίας . ...